Amanet electronice

Amanet electronice

    Amanet electroniceApelati mereu cu încredere la casele de amanet din localitatea din care sunteti. Promptitudinea cu care acestea va ofera bani cash în schimbul unei garanții, precum și dobânzile mici, reprezinta o salvare în multe situații pentru unii dintre noi. Acele timpuri in care puteam amaneta doar bijuterii de valoare din aur s-a dus. Nimeni nu pomenise de amanetarea unor bunuri electronice, din simplul motiv că acum zece ani piața de electronice nu era atât de dezvoltată ca în zilele noastre. Azi multe persoane stapanesc însă si un telefon mobil, un laptop sau o cameră foto-video. Aceste bunuri pot fi amanetate dacă au o valoare de piață și dacă sunt funcționale. Ai o urgență și ai nevoie de bani cash? Răspunsul este simplu: amanet electronice!

    Orice aparat electronic funcțional precum: televizoare, calculatoare, laptopuri, aparate foto, aparate video, tablete PC, dvd-playere, smartphone, telefoane mobile, reportofoane, MP3-playere, pot fi folosite ca garanție pentru a obține banii de care ai nevoie, atunci când ai nevoie. La o casă de amanet serioasă, perioada contractuală minimă este de 5 zile, iar cea maximă de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire. După expirarea perioadei contractuale, produsul îți este returnat în stare perfectă de funcționare, după returnarea sumei de bani împrumutate și a dobânzii.

   Casele de amanet reprezinta soluția ideală pentru a obține sume de bani instant, fără a fi necesar să aduci adeverințe de la locul de muncă sau alte acte doveditoare ale veniturilor de care dispui. Când împrumuți bani de la o casă de amanet, este ca și cum te-ai duce la bancă, minus stresul cauzat de întocmirea unui dosar stufos. De preferat această soluție atunci când nu dispui de bani (dar ai mare nevoie de ei) pentru că scutește de timpul pierdut cu sunarea prietenilor sau rudelor care ar putea împrumuta banii necesari. Tot ca un argument în favoarea caselor de amanet, este de preferat să plătesti o mică dobândă și să beneficiez de discreție și profesionalism decât să afle toată lumea că esti într-o situație delicată din punct de vedere financiar.

   Hotărât lucru, casele de amanet nu mai sunt ce au fost! Mult mai deschise cu nevoile oamenilor decât în trecut, mult mai dispuse la negociere, prompte în oferirea de bani cash celor care au nevoie, acestea constituind o soluție aflată la îndemâna oricui. Tu aduci aparatul electronic, un expert ți-l evaluează pe loc!