Case Amanet Brasov

Amanet Brasov

Case Amanet Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Brasov: Amanet Brasov.

   Am început în anul 1992 prin înființarea societății Teonavis s.r.l., având principalul obiect de activitate plasat în sfera activităților de intermediere financiară nebancară de natura casei de amanet.

   Urmarea modificărilor legislative survenite în cursul anului 2006 (Ordonanța Guvernului nr. 28 din 26.ian.2006 publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr.89 din 31.ian.2006) activitatea de casă de amanet este preluată de o societate nou înființată, S.C. GRAND FEDERAL I.F.N. s.r.l. cu obiect unic de activitate.

   De la înființare și până în prezent, S.C. GRAND FEDERAL I.F.N. s.r.l. s-a remarcat prin servicii caracterizate prin promptitudine, profesionalism, încredere și seriozitate, menținând pe piața de profil comisioane atractive și cele mai avantajoase preturi.

   Politica noastă de piață se remarcă prin transparență contractuală, bună credință, clauze negociabile în avantajul clienților noștri precum și prin respectarea deplină a normelor legale și de prudență financiară specifică activității de profil.

   În prezent, oferim serviciile noastre prin 30 de puncte de lucru situate predominant în județul Brașov dar și în alte zone ale țării. Politica noastră de dezvoltare teritorială are în vedere înființarea de puncte de lucru pe tot cuprinsul tarii. De aceea, în anul 2013 S.C. GRAND FEDERAL I.F.N. s.r.l. a înființat un parteneriat de succes cu societatea VICTORIA FEDERAL I.F.N. s.r.l., partener care se prezintă a fi, în egală măsură, promotorul și continuatorul principiilor nostre puse în practică și verificate pe parcursul a peste 22 de ani de prezență în activitatea de amanet.

   În continuare vom asigura împreună cele mai avantajoase oferte clienților noștri, asigurându-i în același timp, de totala noastă disponibilitate de a veni în întâmpinarea dorințelor și nevoilor ce-i animă.

Servicii

Credit pe loc – amanet aur
Credit rapid – amanet obiecte
Schimb valutar