Case Amanet Bucuresti Sector 5

Marca Gold

Case Amanet Bucuresti Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Bucuresti Sector 5: Marca Gold.

MARCA GOLD
Amanet Aur/Argint, Ceasuri, Electronice, Autoturisme
0742.068.807

    Marca Gold este o societate, casa de amanet din Bucuresti, a carei activitate este acordarea de imprumuturi rapide. Deoarece niciun imprumut nu se poate acorda fara o garantie, poti opta pentru amanet telefoane, laptop-uri, tablete, ceasuri de lux, amanet auto-moto sau orice alt tip de obiecte care se pot evalua la sediul nostru. In cadrul societatii Marca Gold, procedura imprumutului este una simpla. Odata facuta evaluarea si semnat contractul, se acorda si suma de bani convenita ca imprumut. Amanet Marca Gold propune servicii de amanet profesioniste, iar evaluatorii nostri sunt experti in stabilirea valorii bunurilor din game diverse. 

casa amanet rahova sector 5

    Imprumutul prin casa de amanet este una dintre cele mai usoare si rapide forme de imprumut. Pentru a obtine suma de bani dorita nu ai nevoie de girant, de cecuri sau alte probleme pe care le intampini in mod normal in momentul unui imprumut. Trebuie doar, atunci cand apelezi la servicii de amanet pentru diverse obiecte, acestea sa fie in proprietatea ta si nu a altei persoane. Evaluarea se va face de catre expertul in evaluari al societatii. Amanet Marca Gold, In cazul evaluarii bunurilor se tine cont de calitatea, vechimea, uzura si pretul real al pietii pentru a se stabili valoarea care reprezinta suma contractuala. Amanet electronice si amanet gsm la cele mai bune preturi 

    Deoarece in casele oamenilor din ziua de azi nu lipsesc electronicele, atunci cand oamenii au nevoie de un imprumut rapid, de bani lichizi, apeleaza la cea mai rapida solutie si anume amanetarea de obiecte de valoare din gama electronicelor sau gsm. Laptopuri, aparate foto, telefoane mobile, camere video, cel putin unul din aceste produse se afla in proprietatea fiecarui roman si deci pot fi valorificate la casa de Amanet Marca Gold. Odata facuta evaluarea, daca proprietarul bunului, cel care solicita imprumutul, este de acord cu valoarea stabilita, se incheie contractul si se inmaneaza banii, contravaloarea respectivului amanet sau orice alt tip de bunuri. 

Comision amanet aur
De ce sa apelez la serviciile casei de amanet?Comision amanet aur practicat de casa de amanet Mar.ca Gold Bucuresti:

0,5%/zi

De ce sa apelez la serviciile casei de amanet? Comisionul este recalculabil dupa primele 10 zile ale contractului.

Comision Amanet Electronice
De ce sa apelez la serviciile casei de amanet? Comisioanele practicate de casa de amanet Mar.ca Gold Bucuresti pentru amanetarea bunurilor electronice sunt negociabile in functie de valoarea imprumutului si perioada contractului (de la 0,6% pana la 1,2%, recalculabile sau fixe).

Servicii

La noi puteti sa AMANETATI / VINDETI o gama larga de produse (aur, argint, telefoane, televizoare, laptopuri, tablete, autoturisme, camere foto, camere video, alte electronice sau electrocasnice, ceasuri, obiecte de arta) la preturi si comisioane avantajoase.
De asemenea puteti CUMPARA produsele neridicate de proprietari, la super-preturi (produsele sunt insotite de factura si garantie Mar.ca Gold)

Servicii oferite de Marca Gold:

  • amanetare/cumparare aur
  • amanetare/cumparare argint
  • amanetare/cumparare telefoane
  • amanetare/cumparare electronice
  • amanetare/cumparare televizoare
  • amanetare/cumparare laptopuri
  • amanetare/cumparare tablete
  • amanetare/cumparare auto
  • amanetare antichitati, obiecte de arta

 

Program
Luni-Vineri: 09:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 14:00