Case Amanet Campulung Moldovenesc

Amanet Campulung Moldovenesc

Case Amanet Campulung Moldovenesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Campulung Moldovenesc: Amanet Campulung Moldovenesc.

Imprumuturi in bani, comisioane mici pentru vanzare/cumparare bijuterii, aur, electronice si autoturisme. Cumpar aur si bijuterii de lux cu o evaluare corecta si rapida!

Deoarece niciun imprumut nu se poate acorda fara o garantie, poti opta pentru amanet telefoane, laptop-uri, tablete, ceasuri de lux, amanet auto-moto sau orice alt tip de obiecte care se pot evalua la sediul nostru. In cadrul societatii Pandi, procedura imprumutului este una simpla. Odata facuta evaluarea si semnat contractul, se acorda si suma de bani convenita ca imprumut. Amanet Pandi propune servicii de amanet profesioniste, iar evaluatorii nostri sunt experti in stabilirea valorii bunurilor din game diverse. 
    Prima casa de amanet de electronice de pe piata.
    Comision pe zi: 0,3% – 0,8% / zi.

    Imprumutul prin casa de amanet este una dintre cele mai usoare si rapide forme de imprumut. Pentru a obtine suma de bani dorita nu ai nevoie de girant, de cecuri sau alte probleme pe care le intampini in mod normal in momentul unui imprumut. Trebuie doar, atunci cand apelezi la servicii de amanet pentru diverse obiecte, acestea sa fie in proprietatea ta si nu a altei persoane. Evaluarea se va face de catre expertul in evaluari al societatii .Amanet Pandi, In cazul evaluarii bunurilor se tine cont de calitatea, vechimea, uzura si pretul real al pietii pentru a se stabili valoarea care reprezinta suma contractuala.

    Deoarece in casele oamenilor din ziua de azi nu lipsesc electronicele, atunci cand oamenii au nevoie de un imprumut rapid, de bani lichizi, apeleaza la cea mai rapida solutie si anume amanetarea de obiecte de valoare din gama electronicelor sau gsm. Laptopuri, aparate foto, telefoane mobile, camere video, cel putin unul din aceste produse se afla in proprietatea fiecarui roman si deci pot fi valorificate la casa de Amanet Pandi. Odata facuta evaluarea, daca proprietarul bunului, cel care solicita imprumutul, este de acord cu valoarea stabilita, se incheie contractul si se inmaneaza banii, contravaloarea respectivului amanet sau orice alt tip de bunuri. 
    Cea mai variata gama de produse la vanzare.

Servicii

  • Credit pe loc – amanet aur
  • Credit rapid – amanet obiecte
  • Schimb valutar