Case Amanet Constanta

Amanet Constanta

Case Amanet Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Constanta: Amanet Constanta.

    Clientii nostri au apreciat mereu seriozitatea si serviciile pe care le oferim. Suntem hotarati sa mentinem si sa perfectionam calitatea acestora, pile_of_gold_bars_and_gold_coins_400astfel ca pentru noi, cumpar aur sau amanetare aur,  sa nu reprezinte doar o afacere ci o relatie pe termen lung cu clientii nostrii. Doar in acest fel, se poate crea o relatie de durata, care sa fie bazata pe incredere in noi. In acest fel veti reveni de fiecare data cand aveti nevoie urgenta de bani si aveti pentru amanet sau vanzare aur, avand pe de alta parte garantia obtinerii unui pret bun si corect.

    De fiecare data cand vine vorba de bijuterii sau obiecte din aur, fie ca aveti nevoie de imprumut rapid prin amanet aur sau ca aveti nevoie de un serviciu de tip vand aur sau cumpar aur, Vault Amanet va raspunde prompt si va asigura cel mai bun pret pentru servicii de amanet sau conversie a obictelor din aur in bani.

    Pentru ca atunci cand vreau sa vand aur sau sa apelez la servicii de amanetare aur, ne putem regasi in situatia cand trebuie sa facem si schimb valutar, Vault Amanet, te scuteste de drumuri suplimentare. Iti oferim si serviciul de schimb valutar in aceleasi conditii ca si la vanzare sau amanetare aur, adica un pret corect si rate de schimb valutar avantajoase. In cazul in care suma care trebuie schimbata in valuta sau in lei este mare, putem ajusta rata de schimb valutar in favoarea clientului. Aveti astfel un motiv in plus sa reveniti si sa apelati la serviciul de scimb valutar pe care Vault Amanet il ofera clientilor.


    Locatiile unde ne puteti gasi

Zona Abator, Sos. Mangaliei Nr 58 Constanta

Zona C.E.T., Aleea Albatrosului Nr 1, Constanta

Servicii

    Fie ca este vorba de aur rosu, aur galben, sau aur alb, Vault Amanet va ofera cele mai bun pret pentru obiecte sau bijuterii din aur, indiferent ca este vorba de aur de 14K | 18K | 22K | 24K. De asemenea veti obtine cea mai buna evaluare indiferent de forma de prezentare, fie ca este vorba de bijuterii din aur deterioarate sau nu, fragmente din aur, inelede aur , bratari sau chiar monezi din aur.

    Puteti apela la serviciul cumpar aur al Vault Amanet sau in urma dorintei exprese de vand aur, a dumneavoastra, sau ca urmare a faptului ca ati apelat la serviciul de amanet aur al firmei noastre si ulterior ati optat pentru cel de cumpar aur la cel mai bun pret pe care noi il oferim.scrapgold_400

    Indiferent de motivul pentru care apelati la Vault Amanet pentru a vinde aur gasiti in noi partenerul corect de care aveti nevoie.


    Comision Amanet

0,2-0,6%

Tinand cont ca amanet aur este o forma de imprumut bani, exista, evident, o dobanda care trebuie platita in functie de suma si perioada din contract. In situatia amanet aur aceasta dobanda este denumita comision amanet.
Exista o temere exagerata in randul populatiei cu privire la comisionul de amanet. Este cat se poate de normal ca atunci cand faci un imprumut sa existe pe langa suma care trebuie inapoiata si acest comision.


    Amanet Aur

Aur 14k  -  71 Ron
Aur 18K  -  91 Ron
Aur 22k  - 106 Ron


    Cumparare Aur

Aur 14K  -  73 Ron
Aur 18K  -  92 Ron
Aur  22k  - 109 Ron

pawn_gold_jewelry_400.

Galerie foto