Case Amanet Dorohoi

Amanet Dorohoi

Case Amanet Dorohoi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Dorohoi: Amanet Dorohoi.

 

AMANET - Bijuterii - Electronice - Auto

Casa amanet Cernavoda se ocupa cu activitati de creditare, imprumut, precum si cu vanzarea obiectelor neridicate la termen. Activitatile de amanetare se desfasoara in Fetesti si Cernavoda. Valoarea obiectelor se estimeaza pe baza calitatii, a categoriei din care fac parte si pe sursele noastre interne ce ne furnizeaza valorile conform pietei de obiecte uzate.

Primim in amanet: telefoane mobile, laptop-uri, aparate foto si video, televizoare led, lcd, ceasuri, bijuterii din aur in toate tipurile de combinatii, chiar si fragmente, precum si autoturisme.

Amanet Aur
Bijuterii, bratari, cercei si monede de aur. Valoarea este facuta pe baza de greutate si puritate. Cumparam toate tipurile de Aur: 14k, 18k, 22k.

Amanet Electronice
Telefoane, Laptopuri, Televizoare, Monitoare, Aparate Foto Profesionale si Semi-Profesionale, Calculatoare, Tablete. Console PS4 si Xbox Contact telefonic pentru alte produse electronice.

Amanet Masini
Toate tipurile de autoturisme, inclusiv auto-utilitare. Comision avantajos si recalculabil. Evaluarea depinde de marca, anul de fabricatie si valoarea de piata.

Oferim tuturor posibilitatea de a alege un sistem de creditare intr-un ambient placut si civilizat.

Atunci cand un imprumut bancar nu va este la indemana, din cauza conditiilor impuse sau a termenului de acordare, puteti apela serviciile noastre cu cea mai mare incredere. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau firma va suntem alaturi atunci cand aveti nevoie urgenta de un imprumut banesc.

Servicii

 

Cumparam Telefoane mobile, Electronice, Autoturisme, Bijuterii Aur si Argint

Servicii

        Serviciul amanet electronice

    Primim ca garantii ale contractelor de amanet bunuri elecronice precum: laptop-uri, calculatoare, telefoane, dvd-uri, mp3 si mp4 playere, aparate foto, plasme, telefoane, camere video, etc. Evaluatorul specialist de care dispunem va determina valoarea de piata a bunurilor amanetate iar dumneavoastra puteti primi un imprumut de pana la maxim 30% din valoarea acestora.
       Se va tine cont, in cadrul procesului de determinare a valorii de piata a bunurilor, de marca, modelul, data cumpararii si uzura bunurilor electonice prezentate. Dovada proprietatii bunurilor trebuie facuta cu documente.


        Serviciul amanet autoturism

    Un alt tip de garantie,acceptata in contractele incheiate cu casa noastra de amanet este reprezentat de autoturisme,auto,masini.Si in aceasta situatie se va tine cont de marca,modelul,anul de fabricatie si gradul de uzura al autoturismelor.auto.masini evaluate de specialistii nostri,in cadrul procesului de determinare a valorii de piata a acestora.
    Veti putea lasa vehiculul in siguranta in posesia noastra pentru o anumita perioada de timp,ca garantie si noi va vom oferi ca imprumut suma necesara,iar la data stabilita in contractul de amanet auto va vom astepta revenirea la casa noastra de amanet pentru a inapoia suma datorata conform contractului si noi va vom preda autoturismul in starea in care l-ati lasat.


        Serviciul amanet argint

    Argintul adus la noi in amanet cu o greutate pana la 300 de grame se se va cumpara cu plata pe loc la pretul zilei.
    Bunurile din argint aduse drept garantie pentru contractele de amanet ce au o greutate mai mare de 300 de grame se va face contract de amanet iar comisionul este de 1,5%.  


        Serviciul amanet ceasuri

    Un alt tip de garantie, acceptata in contractele incheiate este reprezentat de ceasuri de lux. Si in aceasta situatie se va tine cont de marca, modelul si gradul de uzura al ceasului evaluate de specialistii nostri, in cadrul procesului de determinare a valorii de piata a acestora.
    Daca are nevoie de reparatii minore pentru a fi functional, il cumparam luand in considerare costurile de reparatie. Pentru ceasurile de colectie sau ceasurile cu o istorie aparte valoarea pe care o veti primi poate fi considerabil mai mare. Cumparam ceasuri aparute cu cativa ani in urma sau modele foarte noi dar si modele vechi, mai ales daca acestea au o valoare aparte prin numele producatorului, anul produceriisi mecanismului folosit.