Case Amanet Drobeta Turnu Severin

Amanet Drobeta

Case Amanet Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Drobeta Turnu Severin: Amanet Drobeta.

    Jasp Amanet este singura Casa de Amanet din Drobeta Turnu Severin care va ofera acest serviciu de amanet: AUTOTURISME(nu mai vechi de 10 ani)!     

jasp amanet

     Conditii

  • - autoturismul sa nu figureze cu datorii la  taxe si impozite
  • - contractul de amanet auto se autentifica la notariat
  • - se acorda maxim 40% din valoarea de piata a masinii

 

    Aurul este unul din bunurile cele mai de pret. Este mai presus de orice moneda de schimb, poate fi folosit ca si modalitate de schimb in orice moment si la orice casa amanet. Este poate unul din cele mai comune garantii pentru imprumuturile amanetare. Calitatea si tipul aurului sunt decisive in stabilirea pretului. De un lucru puteti fi siguri, suntem o casa de amanet care-si respecta clientii, iar evaluarea va fi rapida si extrem de corecta, bazandu-se pe gramaj, puritate, gradul de uzura si forma. 
    

    Oferim tuturor posibilitatea de a alege un sistem de creditare intr-un ambient placut si civilizat.
    

    Atunci cand un imprumut bancar nu va este la indemana, din cauza conditiilor impuse sau a termenului de acordare, puteti apela serviciile noastre cu cea mai mare incredere. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau firma va suntem alaturi atunci cand aveti nevoie urgenta de un imprumut banesc.

Servicii

    Serviciul amanet electronice 

    Primim ca garantii ale contractelor de amanet bunuri elecronice precum: laptop-uri, telefoane, mp3 si mp4 playere, LCD-uri, LED-uri. Evaluatorul specialist de care dispunem va determina valoarea de piata a bunurilor amanetate iar dumneavoastra puteti primi un imprumut de pana la maxim 30% din valoarea acestora.
    Se va tine cont, in cadrul procesului de determinare a valorii de piata a bunurilor, de marca, modelul, data cumpararii si uzura bunurilor electonice prezentate. Dovada proprietatii bunurilor trebuie facuta cu documente.


    Serviciul amanet aur si argint    Serviciul amanet ceasuri


    Un alt tip de garantie, acceptata in contractele incheiate este reprezentat de ceasuri de lux. Si in aceasta situatie se va tine cont de marca, modelul si gradul de uzura al ceasului evaluate de specialistii nostri, in cadrul procesului de determinare a valorii de piata a acestora.
     Pentru ceasurile de colectie sau ceasurile cu o istorie aparte valoarea pe care o veti primi poate fi considerabil mai mare. Amanetam ceasuri aparute cu cativa ani in urma sau modele foarte noi dar si modele vechi, mai ales daca acestea au o valoare aparte prin numele producatorului, anul produceriisi mecanismului folosit. 

Galerie foto