Case Amanet Galati

Casa Amanet Galati

Case Amanet Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Galati: Casa Amanet Galati.

Societate (casa de amanet) specializata in acordarea de imprumuturi rapide. Garantarea imprumuturilor se face, in general, cu obiecte electronice (laptopuri, camere video, aparate foto, telefoane de lux, TV etc.) sau auto care se pot evalua la sediul nostru. Evaluarea se face pe loc, dupa semnarea contractului acordandu-se imprumutul. Caracteristicile importante ale serviciilor noastre sunt: Rapiditatea imprumutului, Siguranta garantiilor lasate in pastrare si Fidelitatea fata de clientii nostri.

Nu avem cum sa va oferim drept imprumut valoarea de piata a acestora dar vom incerca intotdeauna sa va oferim cea mai mare suma posibila pentru obiectele ce doriti sa le lasati garantie.

Membrii echipei noastre vor evalua atat starea functionala cat si starea estetica a electronicelor si electrocasnicelor dumneavoastra, parametrii ce impreuna cu valoarea de piata a bunurilor vor determina suma maxima ce o putem oferi drept imprumut.

Contractul va avea un comision cuprins intre 0,35% si 0,5% pe zi in functie de valoarea imprumutului si a termenului de rambursare.Durata de creditare este de 30 zile cu posibilitatea unei prelungiri a contractului si termen de gratie de 10 zile pentru care se plateste comision la zilele intarziate.

Exemplu de tarif practicat:

Suma imprumutata Dobanda pe zi Dobanda pe 30 de zile Total de rambursat

  • 100 lei 0,5 lei 15 lei 115 lei
  • 200 lei  1   lei 30 lei 230 lei
  • 300 lei 1,5 lei 45 lei 345 lei
  • 400 lei  2   lei 60 lei 460 lei
  • 500 lei 2,5 lei 75 lei 575 lei

Toate tipurile de aparatura electronica care se primesc in amanet,trebuie sa fie intacte din punct de vedere estetic,complete si perfect functionale.

Evaluarea aparatului electronic si stabilirea sumei care urmeaza a fi acordata, se face dupa probarea si verificarea aparatului respectiv si constatarea starii de functionare care trebuie sa fie perfecta.

Sumele oferite nu vor fi mai mari de 35-50% din pretul pretul de vanzare (second-hand) a unui aparat electronic similar.

COMISIONUL CASEI de AMANET PENTRU APARATURA ELECTRONICA ESTE DE 0,5% / zi / din suma primita.


NU SE PRIMESC OBIECTE DE LA PERSOANE SUB 18 ANI !

 

Sursa : www.amanetgalati.ro