Case Amanet Nasaud

Global Amanet Auto Nasaud

Case Amanet Nasaud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Nasaud: Global Amanet Auto Nasaud.

Global Amanet Auto
 Amanet Auto | Amanet Bijuterii Aur Argint | Ceasuri | Imprumuturi Rapide 
0741.776-669

Global Amanet Auto este o institutie financiara nebancara acreditata de BNR, care vine in sprijinul dvs. cu produse si servicii de creditare cu garantii auto.
Oferim pana la 75% din valoarea masinii dvs.

amanet auto aur argint bistrita

Esti în cautare de bani Cash? Ori cunosti poate pe cineva care se afla în această situatie si ai dori sa ii dai o mana de ajutor? GLOBAL AMANET AUTO vine in ajutorul tau cu imprumuturi rapide si cu cursuri valutare prietenoase cu COMISION 0 %

casa_amanet_bistritaSuntem o companie care ajutam la rezolvarea problemelor financiare. Rapid, discret si fara costuri ascunse! Nu mai trebuie sa asteptati la rand,fara imprumuturi de la prieteni. Clientii nostri pot obtine imprumuturi pentru diverse nevoi.

Procesul de amanet auto este structurat in cativa pasi simpli, astfel incat evaluarea masinii sa se produca rapid si cat mai comod pentru dumneavoastra.

Vino cu autoturismul la noi si rezolva problema financiara care nu mai permite amanare. Vii cu masina si pleci cu banii in max 15 minute. Comision de acordare 0%.

Amanetul auto inseamna ca o persoana care are nevoie urgenta de bani lasa in gaj casei de amanet masina, actiune care are loc in baza unui contract. Vehiculul este evaluat de casa de amanet auto in timp rapid, iar clientul primeste suma de bani in concordanta cu valoarea masinii oferite ca imprumut. Dobanda amanetului auto este stipulata in contract, nu exista clauze ascunse. Nu vor aparea comisioane care nu au fost stabilite in contract.

Actele necesare pentru amanetul auto sunt minime, astfel incat rapiditatea oferirii banilor sa primeze. La casa de amanet auto se prezinta in original cartea de identitate a proprietarului masinii, cartea de identitate a autoturismului si talonul masinii.

amanet auto nasaud

Amanetul auto evalueaza masina proprietarului pe baza catorva informatii simple precum: marca si model, anul fabricatiei, tipul motorului, combustibil, kilometrii parcursi. Masina este lasata in garajul special amenajat al amanetului auto si este monitorizata permanent. Global Amanet Auto din Bistrita ofera clientilor sai transparenta, profesionalism, evaluare corecta.