Case Amanet Nasaud

SC HUMANIK GOLD SRL

Case Amanet Nasaud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Nasaud: SC HUMANIK GOLD SRL.

humanik gold   

 

                                      SINGURA CASA DE AMANET DIN BISTRITA DESCHISA NON-STOP

 

Casa de amanet este o institutie sociala si financiara nebancara, prin care se acorda un imprumut in schimbul unei garantii pe o perioada scurta de timp.
    Lantul de magazine HUMANIK GOLD reprezinta locul specializat in acordarea de imprumuturi rapide, unde dumneavoastra veti gasi profesionalism, un ambient placut si civilizat, si unde veti avea posibilitatea de a alege un sistem de creditare favorabil nevoilor personale.Amanet Nasaud
    Garantarea imprumuturilor se face, in general, cu obiecte de dimensiuni mici si valoare certa (bijuterii din aur, ceasuri, monede, fragmente diverse sau alte obiecte din aur) si o gama larga de electronice (laptopuri, camere video, aparate foto, telefoane mobile si alte produse) care se pot evalua la sediile noastre.

    Personalul nostru va evalua aurul pentru a determina numarul de karate (14k, 18k), efectuand un test de gravura-acid pentru a se asigura autenticitatea acestuia si va va comunica pretul oferit atat pentru amanetare cat si pentru cumparare. Aurul se va testa cu ajutorul unui acid special care determina karatele in aur insa acest proces nu deterioreaza bijuteriile.

    Evaluarea se face pe loc, dupa semnarea contractului acordandu-se imprumutul. Caracteristicile importante ale serviciilor de amanet oferite de noi sunt: rapiditatea imprumutului, siguranta garantiilor lasate in pastrare si fidelitatea fata de clientii nostri.
    Va asteptam la sediile noastre HUMANIK GOLD din Bistrita, Nasaud si Cluj-Napoca!
Pentru mai multe informatii cu privire la pret sau orice alta intrebare sau nelamurire, luati legatura cu unul din consultatii nostri apeland unul din numerele de telefon afisate pe site, sau completati formularul de contact.

Puncte de lucru:

    Bistrita
Str.Dragos Voda Nr.5
Str.Panait Cerna Nr.1
Str.C.R.Vivu Nr.5

    Nasaud
Str.Miron Cristea C3

    Cluj Napoca
Bd Eroilor Nr.17

Servicii

   Bijuterii (cercei, lantisoare, pandantive, medalioane, bratari, inele, verighete) si alte obicete din aur (ceasuri, monede, fragmente diverse).

   Prețurile practicate de HUMANIK GOLD sunt:

   La cumparare:
• Aur 14k: 80-90 lei/gr
• Aur 18k: 100-110 lei/gr

   La vanzare:
• Aur 14k: 90-100 lei/gr
• Aur 18k: 120-130 lei/gr

   Astfel, in cazul in care aveti nevoie urgenta de o anumită suma de bani, Casele de Amanet HUMANIK GOLD va ofera cele mai bune preturi la aur, servicii profesioniste, transparenta, precum si maxima discretie.

   Primim in amanet si urmatoarele categorii de electronice:
• laptopuri
• telefoane si smartphone-uriAmanet Nasaud
• tablete
• aparate foto
• camere video
• televizoare LED si LCD
• monitoare, precum si alte electrocasnice

Aparatura trebuie sa fie in stare perfecta de functionare si fara urme vizibile de uzura.

Casa de amanet isi rezerva dreptul de a evalua obiectele in functie de gradul de uzura si culoarea aurului.

Obiectele noi sunt considerate obiectele perfecte, cu certificatul de garantie si eticheta cu gramaj atasata obiectului, fara urme de uzura iar obiectele folosite sunt obiectele purtate, uzate cu mici imperfectiuni.

Obiectele atasate bijuteriilor si care nu sunt din aur , vor fi scazute din gramajul total al bijuteriei. Astfel, pietrele nu vor fi incluse in gramajul final cand se va cantari produsul.

Pretul electronicelor este stabilit in functie de valoarea obiectului pe piata, noi incercand intotdeauna sa va oferim cea mai mare suma posibila pentru obiectele ce doriti sa le lasati garantie.

Membrii echipei noastre vor evalua atat starea functionala cat si starea estetica a obiectelor dumneavoastra, criterii care impreuna cu valoarea de piata a bunurilor vor determina suma maxima ce o putem oferi drept imprumut.

COMISION

Dobanda perceputa de noi este de 0,29% pentru aur.
Dobanda perceputa de noi pentru produsele electronice poate varia intre 0,5% si 0,9% .

Nu se ofera garantie pentru produsele vandute.

Galerie foto