Case Amanet Piatra Neamt

Amanet Piatra Neamt

Case Amanet Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Piatra Neamt: Amanet Piatra Neamt.


Casa de amanet Piatra Neamt: Electronice, Autoturisme

  Atunci cand un imprumut bancar nu va este la indemana, din cauza conditiilor impuse sau a termenului de acordare, puteti apela serviciile noastre cu cea mai mare incredere. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau firma va suntem alaturi atunci cand aveti nevoie urgenta de un imprumut banesc.

  Amanet Neamt vine in intampinarea nevoilor atat a persoanelor fizice, care doresc un imprumut pe termen scurt, cat si a firmelor care necesita sume importante de bani. Clientela noastra are posibilitatea de a alege un sistem de creditare favorabil, intr-un ambient placut si civilizat. In firma noastra accentul cade pe obiectul care reprezinta garantia imprumutului si nu asupra persoanei ca atare. Astfel, indiferent de categoria sociala, apartenenta la grupuri etnice sau religioase, persoana va fi tratata cu acelasi respect, firma facand tot posibilul pentru a-i veni in ajutor.

  Rambursarea se face in termenul stabili, moment in care tu iti recuperezi bunul lasat drept garantie. Daca nu poti achita suma totala, poti sa platesti doar comisionul si sa prelungesti contractul pe perioada dorita.
  Aceasta este o varianta simpla de imprumut rapid, la indemana oricui dispune de un bun de valoare care sa acopere suma de bani trebuitoare.

casa amanet piatra neamt

  Primim ca garantii ale contractelor de amanet bunuri elecronice precum: laptop-uri, calculatoare, telefoane, dvd-uri, mp3 si mp4 playere, aparate foto, plasme, telefoane, camere video, etc. Evaluatorul specialist de care dispunem va determina valoarea de piata a bunurilor amanetate iar dumneavoastra puteti primi un imprumut de pana la maxim 30% din valoarea acestora.
  Se va tine cont, in cadrul procesului de determinare a valorii de piata a bunurilor, de marca, modelul, data cumpararii si uzura bunurilor electonice prezentate. Dovada proprietatii bunurilor trebuie facuta cu documente. 

Servicii

  • Amanet electronice
  • Amanet telefoane
  • Amanet autoturisme
  • Amanet ceasuri
  • Amanet aur
  • Amanet argint

Galerie foto