Case Amanet Ploiesti

Amanet Ploiesti

Case Amanet Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Ploiesti: Amanet Ploiesti.

S.C. ALVA S.R.L. este o societate infiintata in 1996 avand 8 puncte de lucru situate in Ploiesti. Toate sediile sunt protejate de doua firme de paza: BIDEPA si ALERT SISTEM. Bunurile depuse sunt astfel in deplina siguranta. Fiecare unitate este dotata cu geamuri antiglont, sistem de supraveghere video si sistem performant de paza. Seifurile sunt conform normelor europene fiind blindate si incastrate in podea.

  • Durata minima a unui contract este de 7 zile.
  • Dupa expirarea contractului firma noastra pastreaza bunurile timp de 30 zile, perioada in care nu se percep penalitati.
  • Se calculeaza un comision egal cu cel din contract pentru fiecare zi de intarziere pentru suma total datorata.

EXEMPLU: daca contractul a fost incheiat cu dobanda de 0,30 % / zi , pentru fiecare zi de intarziere se percepe un comision de 0,3% .

 

Servicii

    Oferim imprumuturi banesti garantate cu aur de orice tip 8k – 24k, indiferent de forma, fie ca sunt bijuterii intregi sau rupturi.
    Ca si aurul, la randul lui argintul este un metal pretios care poate fi folosit ca si garantie pentru un imprumut banesc la orice casa de amanet. Sau poate fi oferit spre vanzare.
    Serviciile noastre de amanet sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani.
    Daca ai nevoie de bani pentru o perioada limitata de timp, poti lasa garantie la noi orice produs electronic functional, pentru o luna sau pentru o perioada stabilita. Il vom evalua corect, la pretul si valoarea de pe piata.
    Oferim de asemenea, in afara serviciilor de amanet, si servicii de vanzare – cumparare

Galerie foto