Case Amanet Ramnicu Valcea

Amanet Auto Valcea

Case Amanet Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Ramnicu Valcea: Amanet Auto Valcea.

  Amanet Auto Valcea prezinta clientilor sai cele mai bune oferte de preturi pentru automobile. De asemenea, prin intermediul casei noastre de amanet auto aveti sansa sa obtineti un imprumut prin oferirea automobilului dumneavoastra ca garantie. Pentru a evalua corect autoturismul dumneavoastra vom apela la evaluatori specializati, care ne sunt disponibili non stop pentru a realiza o expertiza corecta si profesionala. In aceasta situatie se va tine cont de marca, modelul, anul de fabricatie si gradul de uzura al autoturismelor evaluate. In functie de rezultatele evaluarii veti putea obtine un imprumut de pana la maxim 30% valoarea autoturismului.
  Profesionalismul si experienta nostru au cladit prin munca un brand puternic si de calitate.
  Casa noastra de amanet se ocupa cu vanzarea autoturismelor care au fost pierdute in amanetul nostru ca urmare a neplatii ratei lunere stabilite prin contract.
  Vanzari Auto Valcea isi vinde fiecare autoturism la un pret avantajoj pentru cumparator. Autoturismele noastre se afla intr-o stare de functionare buna si isi vor servi minunat noul proprietar. Daca doriti sa obtineti un imprumut, puteti realiza acest lucru prin oferirea drept garantie a autoturismului. Acceptam majoritatea autoturismelor. Evaluatorul nostru specialist va determina valoarea bunurilor pe piata tinand seama de marca, anul de fabricatie, uzura, performantele actuale ale masinii si in functie de rezultatul evaluarii va vom putea oferi un imprumut de pana la maxim 30% din valoarea masinii.
  Motivele pentru care sa apelati la serviciile noastre:
- amanetul asigura intotdeauna transparenta in relatiile cu clientii, nu vom percepe niciodata comisioane modificabile sau ascunse
- perioadele pe care sunt contractate imprumuturile de amanet sunt intotdeauna stabilite pentru a va oferi flexibilitatea de care aveti nevoie
- garantiile unui contract de amanet au fost si vor fi variate si sunt evaluate rapid
- serviciul de amanet rezolva orice problema financiara
- cu noi nu veti fi supus niciodata la riscuri din cauza evolutiilor de pe piata financiara
- trebuie sa prezentati dovada ca sunteti majori pentru a putea beneficia de serviciile noastre

Pentru a fi eligibil de un amanet auto aveti nevoie de urmatoarele documente:
- cartea de identitate a proprietarului
- cartea de identitate a autoturismului
- certificatul de inmatriculare al autoturismului
- copie certificat de inregistrare la registru comertului (in cazul autoturismelor inmatriculate pe firma)

Servicii

Amanet autoturisme
Amanet electronice
Amanet aur, argint, diamante
Amanet ceasuri

Galerie foto