Case Amanet Sebes

Amanet Rimbek

Case Amanet Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Sebes: Amanet Rimbek.

  Amanet Rimbek este o institutie financiar nebancara, prin care se acorda imprumuturi rapide in schimbul unei garanti. Garantiile sunt obiecte din aur de 9kt, 14 kt, 18kt, 21kt.
  Atunci cand nu-ti mai poti plati factura, cand ai intrat intr-un necaz si ai nevoie urgenta de bani, amanetul este solutia sa obtii un imprumut rapid in schimbul obiectelor din aur de valoare.
  Contractul de amanet este un contract de creditare temporara incheiat intre o persoana juridica (creditor amanetar) si o persoana fizica denumita debitor amanetar. Obiectul contractului il constituie acordarea unui imprumut ce urmeaza a fi garantat cu un anumit bun (aur), ce ramane in posesia creditorului amanetar.

Servicii

  • La Rimbek contractul de amanet se incheie pe o perioada de 90 zile calendaristice.
  • Prelungirea se poate face ori de cate ori doriti cu conditia achitarii comisionului pe care casa de amanet il percepe.
  • Perioada minima in care se incheie contractul este de 5 zile calendaristice.
  • Dupa expirarea celor 90 zile calendaristice a contractului obiectele vor trece in posesia SC Rimbek Ifn.
  • Daca doriti sa ridicati bunurile inainte de expirarea contractului, PLATITI MAI PUTIN, comisionul se recalculeaza in functie de cate zile au trecut din data incheieri contractului si finalizarea lui.
  • Aveti posibilitatea de a face plata esalonata a imprumutului achitand comisionul aferent zilelor.

Galerie foto