Case Amanet Selimbar

Casa Amanet Selimbar - SC Magnetu SRL

Case Amanet Selimbar reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Selimbar: Casa Amanet Selimbar - SC Magnetu SRL.

MAGNETU SRL - Casa de Amanet Selimbar - Sibiu - 0369.454-049

    amanet sibiuOferim tuturor posibilitatea de a alege un sistem de creditare intr-un ambient placut si civilizat.


    Atunci cand un imprumut bancar nu va este la indemana, din cauza conditiilor impuse sau a termenului de acordare, puteti apela serviciile noastre cu cea mai mare incredere. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau firma va suntem alaturi atunci cand aveti nevoie urgenta de un imprumut banesc.

    Venim in intampinarea celor care au nevoie de un imprumut, atat a persoanelor fizice, care doresc un imprumut pe termen scurt, cat si a firmelor care necesita sume importante de bani. Clientela noastra are posibilitatea de a alege un sistem de creditare favorabil, intr-un ambient placut si civilizat. In firma noastra accentul cade pe obiectul care reprezinta garantia imprumutului si nu asupra persoanei ca atare. Astfel, indiferent de categoria sociala, apartenenta la grupuri etnice sau religioase, persoana va fi tratata cu acelasi respect, firma facand tot posibilul pentru a-i veni in ajutor.

    Situatiile financiare limita sunt pentru tot mai multi dintre noi o provocare a realitatii cu care ne confruntam. Alege sa te adaptezi, acceptandu-le ca pe o normalitate! Ai la indemana o multitudine de variante de creditare, dar tie ti se potriveste solutia oferita de serviciul de amanet.

 

Program nr. de telefon 0369 454 049

L - V : 930 - 16:00

S - Inchis

D - Inchis

Servicii

Oferim imprumuturi banesti pentru:
casa Amanet Sibiu

    Amanet Auto;

    Amanet Motociclete;

    Amanet Scutere, ATV-uti, etc;

    Amanet utilaje(Excavatoare, buldozere, bobcat, buldo-excavator, utilaje industriale, excavatoare pe senile, etc.);

     Amanet scule (masina gaurit, flex, picamar, aparate de sudura, etc.)amanet bijuterii aur argint sibiu

    Amanet Electronice (televizoare, aparate foto-video, tabletelaptop, telefon mobil,  etc.);

    Amanet Electrocasnice;

  

 

  

Galerie foto