Case Amanet Toplita

Amanet Toplita

Case Amanet Toplita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Toplita: Amanet Toplita.

Serviciile noastre de amanet sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani. Cum functioneaza un astfel de imprumut? E cea mai rapida modalitate de a imprumuta bani, fara un cec sau alte probleme.

Singura necesitate este ca obiectele ce se prezinta ca si garantie, sa fie proprietatea celui care solicita imprumutul. Imprumuturile se acorda de catre casa amanet pe baza multor tipuri de garantii: aur, electronice, bijuterii, electrocasnice, autoturisme chiar.

Cele mai utilizate bunuri ca si garantii sunt bijuteriile de aur.

Contractele de amanet se incheie pe o perioada de 30 zile, cu posibilitatea de prelungire. Prelungirea se poate face ori de cate ori doriti, cu conditia achitarii comisionului pe care casa de amanet il percepe. Perioada minima in care se incheie un contract este de 5 zile.

Servicii

    Oferim imprumuturi banesti garantate cu aur de orice tip 8k – 24k, indiferent de forma, fie ca sunt bijuterii intregi sau rupturi.
    Ca si aurul, la randul lui argintul este un metal pretios care poate fi folosit ca si garantie pentru un imprumut banesc la orice casa de amanet. Sau poate fi oferit spre vanzare.
    Serviciile noastre de amanet sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani.
    Daca ai nevoie de bani pentru o perioada limitata de timp, poti lasa garantie la noi orice produs electronic functional, pentru o luna sau pentru o perioada stabilita. Il vom evalua corect, la pretul si valoarea de pe piata.
    Oferim de asemenea, in afara serviciilor de amanet, si servicii de vanzare – cumparare.