Case Amanet Toplita

BUCUR A.G. CONIMPEX SRL

Case Amanet Toplita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Toplita: BUCUR A.G. CONIMPEX SRL .

De ce sa alegi o casa de amanet

    Pentru ca serviciul de amanet iti poate satisface urgenta cu care ai nevoie de bani;
    Perioada imprumutului, stabilita prin contractul de amanet, iti ofera flexibilitate si poate fi adaptata planurilor tale financiare;
    Casa de amanet asigura transparenta in relatia cu tine, nepercepand comisioane ascunse sau modificabile;
    Garantiile contractului de amanet sunt variate si pot fi evaluate rapid;
    Conditiile de eligibilitate presupun doar sa faci dovada majoratului, prin prezentarea unui act de identitate valabil (buletin de identitate, carte de identitate, adeverinta provizorie, pasaport);
    Imprumutul prin amanet nu te supune niciunui risc de evolutie a pietei financiare.

Servicii

    Oferim imprumuturi banesti garantate cu aur de orice tip 8k – 24k, indiferent de forma, fie ca sunt bijuterii intregi sau rupturi.
    Ca si aurul, la randul lui argintul este un metal pretios care poate fi folosit ca si garantie pentru un imprumut banesc la orice casa de amanet. Sau poate fi oferit spre vanzare.
    Serviciile noastre de amanet sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani.
    Daca ai nevoie de bani pentru o perioada limitata de timp, poti lasa garantie la noi orice produs electronic functional, pentru o luna sau pentru o perioada stabilita. Il vom evalua corect, la pretul si valoarea de pe piata.
    Oferim de asemenea, in afara serviciilor de amanet, si servicii de vanzare – cumparare.

Galerie foto