Case Amanet Ramnicu Sarat

Amanet Rm Sarat

Case Amanet Ramnicu Sarat reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Case Amanet Ramnicu Sarat: Amanet Rm Sarat.

 

AMANET - Bijuterii - Electronice - Auto

Casa amanet Cernavoda se ocupa cu activitati de creditare, imprumut, precum si cu vanzarea obiectelor neridicate la termen. Activitatile de amanetare se desfasoara in Fetesti si Cernavoda. Valoarea obiectelor se estimeaza pe baza calitatii, a categoriei din care fac parte si pe sursele noastre interne ce ne furnizeaza valorile conform pietei de obiecte uzate.

Primim in amanet: telefoane mobile, laptop-uri, aparate foto si video, televizoare led, lcd, ceasuri, bijuterii din aur in toate tipurile de combinatii, chiar si fragmente, precum si autoturisme.

Amanet Aur
Bijuterii, bratari, cercei si monede de aur. Valoarea este facuta pe baza de greutate si puritate. Cumparam toate tipurile de Aur: 14k, 18k, 22k.

Amanet Electronice
Telefoane, Laptopuri, Televizoare, Monitoare, Aparate Foto Profesionale si Semi-Profesionale, Calculatoare, Tablete. Console PS4 si Xbox Contact telefonic pentru alte produse electronice.

Amanet Masini
Toate tipurile de autoturisme, inclusiv auto-utilitare. Comision avantajos si recalculabil. Evaluarea depinde de marca, anul de fabricatie si valoarea de piata.

Oferim tuturor posibilitatea de a alege un sistem de creditare intr-un ambient placut si civilizat.

Atunci cand un imprumut bancar nu va este la indemana, din cauza conditiilor impuse sau a termenului de acordare, puteti apela serviciile noastre cu cea mai mare incredere. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau firma va suntem alaturi atunci cand aveti nevoie urgenta de un imprumut banesc.

Servicii

 

Cumparam Telefoane mobile, Electronice, Autoturisme, Bijuterii Aur si Argint